om os

avanceret næse- og bihulekirurgi

Vi er speciallæger i Øre, Næse, Hals og er specialister indenfor næse-bihuler. Når man specialiserer sig så meget, er det for at få så stor erfaring med et område som muligt – og det har vi. Vi tilbyder alle former for kirurgi indenfor næse-bihuleområdet.

Vi tilbyder kvalitet og sikkerhed

Behandling og kirurgi er leveret af erfarne speciallæger indenfor øre-, næse- og halssygdomme. Lægerne har bred faglig ballast fra deres daglige virke som overlæger på Rigshospitalet.

Læs vores LUP 2020 rapport her.

Læs offentlig rapport her.

Se vores seneste Akkrediteringscertifikat.

Moderne og rummelig klinik

Klinikken har en stor operationsstue, opvågningsafsnit og hvileområde. Alt er indrettet med det mest moderne apparatur, som opfylder alle krav til et moderne hospital.

Vi garanterer dig kvalitet og selvfølgelig fuld diskretion

—  HENRIK BREDAHL OG NICLAS RUBEK

Erfarent personale

Vores rutinerede medarbejdere har alle mange års erfaring indenfor øre-, næse- og halskirurgi og er altid parat til at yde en optimal behandling og pleje.

Henrik
Bredahl

Overlæge + partner

Læge fra Københavns Universitet 1999. Speciallæge i Øre-, Næse- og Halssygdomme og er til daglig overlæge på Rigshospitalets Øre-, Næse- og Halskirurgiske afdeling. Er sektionsansvarlig overlæge for det rhinologiske subspeciale på Rigshospitalet.

Henrik har en bred erfaring med kosmetisk og funktionel næsekirurgi samt avanceret bihulekirurgi. Han har gennem en årrække været tilknyttet Amalieklinikken i København, hvor han har stået for al kosmetisk næsekirurgi. Har deltaget i mange internationale kurser og kongresser indenfor emnet.

Formand for Dansk Rhinologisk Selskab. Medlem af European Rhinologic Society. Medlem af The European Academy of Facial Plastic Surgery.

 

Niclas
Rubek

Overlæge + partner

Læge fra Københavns Universitet 2004. Speciallæge i Øre-, Næse- og Halssygdomme og er til dagligt overlæge på Rigshospitalets Øre-, Næse- og Halskirurgiske afdeling. Niclas har stor erfaring med både kosmetisk og funktionel næsekirurgi samt bihulekirurgi. Niclas er en af de mest erfarne kirurger i Nordeuropa til behandling af sygdomme i svælget ved hjælp af kikkertbaseret robotkirurgi, herunder behandling af både kræftsygsomme og søvnkirurgi.

Niclas har tidligere været ansat på Aleris-Hamlet Privathospital som rhinolog. 

Bestyrelsesmedlem i Dansk Rhinologisk Selskab. Medlem af European Rhinologic Society. Medlem af The European Academy of Facial Plastic Surgery

Jan
Stage

Overlæge

Læge fra Københavns Universitet 1974. Speciallæge i Øre-, Næse- og Halssygdomme 1987. Gennem mange år rhinologisk overlæge på Gentofte Hospital og Rigshospitalet. Jan har tidligere været sektionsansvarlig for næse og bihulekirugi på samme afdeling. Jan har meget bred erfaring indenfor specialet og er blandt pionererne i Danmark i forhold til den kikkertbaserede bihulekirurgi (FESS).

Jan har tidligere arbejdet på flere privathospitaler, herunder medejer af Herlev Privathospitalet og senere ansat på CFR Privathospital i lyngby. Jan har hjulpet mange med næse- og bihulelidelser.

Medlem af Dansk Rhinologisk Selskab. Medlem af European Rhinologic Society.

Ulrik
Grevstad

Overlæge

Læge fra Københavns Universitet 2000. Speciallæge i Anæstesi og ph.d i samme speciale. Ulrik er forskningsansvarlig overlæge på Gentofte Hospital, hvor han fungerer som narkoselæge i hverdagen.

Har bred erfaring med bedøvelse af Øre-, Næse-, Halspatienter både på sygehus samt på flere privathospitaler og klinikker.

Medlem af Dansk Selskab for Anæstesiologi og Intensiv Medicin. Medlem af The European Society of Regional Anaesthesia & Pain Therapy

Johanne
Eley

Operationssygeplejerske

Johanne er til daglig ansat som specialeansvarlig sygeplejerske for næse- og bihulekirurgi på Rigshospitalets ØNH afdeling/operationsgang. Hun har bred erfaring fra Øre-, Næse-, Halsspecialet, blandt andet fra Gentofte Hospital, Anæstesi/ Operationsklinikken, Herlev Privathospital og Københavns Privathospital.

Herudover er hun koordinerende sygeplejerske ved internationale kurser for næse-bihule, skull-base og ørekirurgi. Har deltaget i diverse kurser og uddannelser i udstyr til endoskopisk bihulekirurgi.

Charlotte
Lisgaard Andersen

Ledende Lægesekretær

Charlotte er uddannet lægesekretær i 1995. Hun har erfaring fra flere offentlige sygehuse, privathospitaler og forsikringsselskab.

Hun vil sammen med Lizzie være den der sørger for, at du kommer godt igennem dit forløb her på Rhinoklinikken og er behjælpelig ved telefonen og i receptionen.

Lizzie Skavn

Lægesekretær

Lizzie er uddannet lægesekretær i 1998. Hun har erfaring fra flere offentlige sygehuse og private firmaer som sekretær. Hun vil sammen med Charlotte være den der sørger for, at du kommer godt igennem dit forløb her på Rhinoklinikken og er behjælpelig ved telefonen og i receptionen. 

 

 

Grethe
Samuelsen

Overlæge

Læge fra Københavns Universitet 1990. PhD i 2000. Speciallæge i Øre-, Næse- og halssygdomme og overlæge siden 2008 på hhv. Gentofte, Gentofte/Rigshospitalet og Hillerød Hospitals Øre-, Næse- Halskirurgiske afdelinger. Grethe har lang erfaring med både funktionel og kosmetisk næsekirurgi samt bihulekirurgi – og har desuden stor halskirurgisk erfaring med især skjoldbruskkirtelkirurgi.

Grethe har deltaget i mange internationale kurser og kongresser i næsekirurgi. Har tidligere været ansat som rhinolog på CFR/Capio privathospital i Lyngby.

Grethe har været bestyrelsesmedlem i Dansk Rhinologisk Selskab gennem 6 år. Medlem af Dansk Rhinologisk Selskab og Dansk Hoved-, Halskirurgisk Selskab. Medlem af European Rhinology Society.

Grethe har desuden beskæftiget sig meget med lægelig videreuddannelse. Har været uddannelsesansvarlig overlæge gennem 6 år, ekstern klinisk lektor og postgraduat klinisk lektor ved Københavns Universitet i hhv. 3 og 8 år. Er aktuelt Hovedkursusleder for de Specialespecifikke  kurser i Øre-, Næse- Halsspecialet nationalt.